Buat masa sekarang, saya tidak perlukan insurans takaful…

rejection, tak minat, insurans, takaful
Maaf, saya tidak minat insurans takaful

Buat masa sekarang, saya tidak perlukan insurans takaful…

Masa muda.

“Tak pe lah..saya muda lagi.. Company dah cover. Lepas pencen lah saya ambik”

Lepas pencen.

“Mahalnya.. Apesal anak saya 150 je saya punya sampai 400? Dah lah sakit2 yang saya dah ada tak dilindungi.. Rugilah macam ni..insurance ni nak untung je”

Ragam manusia.

Sign up pelan takaful semasa muda untuk caruman yang lebih rendah dan disaat anda masih belum menghidap sebarang jenis penyakit.

Kos ambik tahu dan mendapatkan maklumat adalah percuma!

Dapatkan QUOTATION PERCUMA untuk mengetahui berapa caruman yang anda perlu bayar.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
Print

Borang Quotation

(nombor yang boleh whatsapp & call)

What is 7+4?

What is 7+4?

Views: 16

SyaihanSirotin.com Hai, tekan loceng untuk terima promosi dan update dari website ini :-)
Dismiss
Allow Notifications